Bel direct of laat u terugbellen
+31 (0)13 522 9099
Cursussen en opleidingen

Cursussen en opleidingen

Securitech Expertise is hét opleidings- en kenniscentrum voor identiteitscontrole en forensisch onderzoek voor bedrijfsleven en overheid. Wij geven cursussen en opleidingen op het gebied van documentherkenning, document security, profiling en fraudepreventie. Iedereen kan bij ons terecht, van beginner tot expert. Mochten onze standaard cursussen onvoldoende aansluiten bij uw situatie, dan stellen wij graag een cursus op maat voor u samen.

Door het volgen van onze cursussen en opleidingen vergroot u niet alleen het kennisniveau binnen uw organisatie, maar voldoet u ook aan de wettelijke verplichtingen op het gebied van training van personeel.

Normen verschillende branches

Al onze cursussen en opleidingen sluiten naadloos aan bij de NEN 4400-1 certificering voor de uitzendbranche. Deze norm is door de branche zelf in samenspraak met ondernemingen uit het bedrijfsleven en vakorganisaties ontwikkeld met het doel fraude en illegaliteit tegen te gaan.

Voor notarissen en medewerkers in het notariaat bieden wij een speciale, op het notariaat aangepaste Basiscursus Documentherkenning. Er wordt extra aandacht besteed aan de verplichtingen die vanuit de WWFT aan het notariaat worden voorgeschreven. Bovendien leert u hoe u in bepaalde situaties hoort te handelen.