Bel direct of laat u terugbellen
+31 (0)13 522 9099
Wie zijn wij

Wie zijn wij

Securitech Expertise is hét kennis- en expertisecentrum op het gebied van documentcontrole en forensisch onderzoek. In opdracht van onze klanten sporen wij (mogelijke) fraude op en helpen wij bij het doen van aangifte.

Fraudedesk

Voor de particuliere markt zijn wij specialist op het gebied van controle van echtheidskenmerken in identiteitsbewijzen. Op jaarbasis controleren wij honderdduizenden identiteitsdocumenten. Onze klanten bevinden zich in de financiële dienstverlening en overheden in binnen- en buitenland.

Opleidings- & kenniscentrum

Wij verzorgen opleidingen op het gebied van documentenonderzoek en het herkennen van identiteitsfraude. Wij trainen uw werknemers in het controleren van de echtheidskenmerken in de identiteitsdocumenten. Deze opleidingen zijn gebaseerd op de dagelijkse praktijk.

Onderzoeksbureau

Wij kunnen u als particulier onderzoeksbureau bijstaan in het opsporen van fraude en het uitvoeren van expertise onderzoeken.

Securitech Detection & Verification B.V.

Ons zusterbedrijf is Securitech Detection & Verification B.V., leverancier van apparatuur en totaaloplossingen op dit gebied. Samen zijn wij uw partner in fraudepreventie en bieden wij een totaalpakket, dit bestaat uit de combinatie van een Document Scanner en een abonnement op de Fraudedesk. Hierbij heeft u de mogelijkheid om een afgekeurd identiteitsdocument real time door onze documentspecialisten te laten controleren. Zij geven u daarnaast advies over hoe verder te handelen.